Juodosios alyvuogės Olivi

4.49 

OLIVI alyvuogės – Kalamata rūšies alyvuogės, kurios pasižymi intensyviu skoniu ir malonia tvirta tekstūra. Alyvuogės yra su kauliukais – tai reiškia tikrą skonį, taip išsaugant visas skonines ir naudingąsias savybes.

Alyvuogės dažnai valgomos kaip atskiras užkandis arba patiekiamos su duona, sūriu, pasirinkta užkandėle. Taip pat naudojamos tradiciniuose Viduržemio jūros regiono patiekaluose: su salotomis, kaip picų ingredientas, su makaronais (tiesiog įmaišyti alyvuogių, alyvuogių aliejaus, česnako ir šviežių žolelių), su mėsa, padažais ir kitur.

Kilmės šalis – Graikija

Grynasis kiekis: 200 gr

Alyvuogės yra su kauliuku.

Sudedamosios dalys: Kalamata alyvuogės, vanduo, druska, actas, ypač tyras alyvuogių aliejus.

Liko 19

Aprašymas

Maistinė vertė 100 g
Energetinė vertė941 kJ / 230 kcal
Riebalai23,5 g
– iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių3,0 g
Angliavandeniai0,9 g
– iš kurių cukrų0,63 g
Baltymai1,6 g
Druska 3,5 g

Jums taip pat gali patikti…