Nomia alyvuogių aliejus (750 ml)

20.99 

Nomia Estates alyvuogių aliejus (Graikijos Kalamatos regionas)

Nomia Estates alyvuogių aliejus atspindi tikrąją Graikijos Kalamatos regiono aliejaus kokybę ir skonį. Pakuotės dizainas išsiskiria subtilia elegancija, kas liudija apie kruopštų dėmesį kiekvienam gamybos proceso etapui – nuo alyvuogių surinkimo iki aliejaus pateikimo vartotojui.

Skonio ypatybės

Nomia pirmo spaudimo alyvuogių aliejus pasižymi šiek tiek kartaus ir pikantiško prieskonio, taip pat intensyvia žalia spalva. Jo gaivus žolių kvapas pabrėžia natūralumą ir šviežumą. Kiekviena alyvuogė švelniai nuimama rankomis ir tą pačią dieną šaltai spaudžiama, kad išsaugotų visus natūralius skonius ir aukščiausią kokybę.

Aprašymas

Maistinė vertė 100 ml
Energetinė vertė3449 kJ / 824 kcal
Riebalai91,6 g
Iš kurių:
Sočiųjų riebalų rūgščių13,4 g
Mononesočiųjų riebalų rūgščių72,3 g
Polinesočiųjų riebalų rūgščių5,9 g

Rūgštingumas: 0.16 %

Nomia alyvuogių aliejus – tinka kepimui ir kasdieniam naudojimui

Nomia alyvuogių aliejus (750 ml) – aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus iš Graikijos. Graikai, italai ir ispanai mėgsta šviežiai išspaustą alyvuogių aliejų ragauti su baltos duonos rieke arba kaip priedą prie įvairių patiekalų. Aliejaus degustacija, įpylus į taurę, leidžia pajusti jo nuostabią tekstūrą ir skonį. Geras alyvuogių aliejus nesukelia riebumo pojūčio, bet palieka ryškius, subtilius skonius burnoje.

Aukščiausios kokybės gamybos procesas

Norint gauti Nomia alyvuogių aliejų, alyvuogės renkami tik rankiniu būdu. Po derliaus nuėmimo alyvuogės nedelsiant vežamos į modernią gamybos įrangą, kur naudojama šalta dviejų fazių ekstrakcija. Tai užtikrina, kad aliejus išlaiko savo turtingas maistines savybes ir aukščiausią kokybę. Alyvuogės niekada neliestą žemės ir buvo apdorojamos kuo švelniau, kad išlaikytų savo skonį ir vertę.

Išpilstymas ir laikymas

Aliejus supilstomas į specialius tamsius butelius ar nerūdijančio plieno kanistrus, kad išlaikytų šviežumą ir apsaugotų nuo saulės. Taip išpilstytas aliejus pasiekia vartotojus tiesiai iš Mani pusiasalio, be tarpininkų, užtikrinant šviežumą ir kokybę. Dėl natūralių nuosėdų, kartais ant butelio dugno gali pasirodyti natūralių nuosėdų, kas tik patvirtina jo grynumą.

Vartojimas ir pritaikymas virtuvėje

Šis ypač tyras, aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus puikiai tinka visiems virtuvės patiekalams – nuo salotų, troškintų daržovių iki keptos žuvies. Kadangi alyvuogių aliejus turi aukštą degimo temperatūrą, jis idealiai tinka kepimui ir kitoms aukštoje temperatūroje gaminamas kulinarinėms technikoms.

Laikymas

Kad alyvuogių aliejus išliktų šviežias ir neprarastų savo savybių, jį reikia laikyti vėsioje, sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių.

Skanaus ir mėgaukitės!

Šis aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus – tikras žaliasis auksas, puikiai derantis su balta duona arba naudojamas kaip priedas prie pagrindinių patiekalų. Mėgaukitės autentišku Graikijos skoniu su Nomia alyvuogių aliejumi!

Papildoma informacija

Kategorija

Intensyvumas

Alyvuogių rūšis

Kilmės šalis

Gamintojas