Aprašymas
Maistinė vertė 100 ml | |
---|---|
Energetinė vertė | 3449 kJ / 824 kcal |
Riebalai | 93,3 g |
Iš kurių: | |
Sočiųjų riebalų rūgščių | 13,4 g |
Mononesočiųjų riebalų rūgščių | 73,3 g |
Polinesočiųjų riebalų rūgščių | 6,6 g |
Rūgštingumas: 0.33 %
Išpilstymas. Į pardavimui skirtus nerūdijančio plieno kanistrus ar tamsius butelius aliejus išpilstomas specialiose patalpose. Aliejus išpilstomas toks, koks išgautas iš ką tik nuskintų alyvuogių – grynas, nefiltruotas, nemaišytas, neoksidavęsis. (Dėl to kartais ant bakelio dugno gali nusėsti truputis natūralių nuosėdų).
Išpilstytas aliejus iš Peloponeso pusiasalio atkeliauja tiesiai pas mus be jokių tarpininkų ir sandėlių.
Vartojimas. Šis aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus tinka visiems virtuvėms patiekalams – nuo salotų iki troškintų daržovių ar keptos žuvies. Svarbu prisiminti, kad aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus puikiai tinka kepimui, nes jo degimo temperatūra yra aukšta.
Laikymas. Išpilstytas tamsiuose stikliniuose buteliuose arba metaliniuose kanistruose, aliejus turi būti laikomas sausoje, vėsioje vietoje, apsaugotas nuo tiesioginių saulės spindulių, kad išlaikytų savo šviežumą.
Aliejus, kuris sujungia. Rūpestingai išgautas unikalus aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus tiesiog kviečia artimuosius ir draugus susiburti prie stalo. Nuostabu, kad galime mėgautis šiuo žaliuoju auksu! Tiesiog kaip graikai įsipilkime aliejaus į lėkštutę, dažykime su balta duona ir ragaukime, tuo metu laukdami pagrindinių patiekalų.
Skanaus!