Juodųjų alyvuogių užtepėlė

4.89 

Juodųjų Kalamata alyvuogių užtepėlė – sveikas, skanus užkandis. Ji puikiai tinka tepti ant šviežios duonos ar krekerių. Taip pat ši užtepėlė pagardins salotas, jūros gėrybių ar makaronų patiekalus. Pagaminta Graikijoje, naudojant geriausias Kalamata alyvuoges, garsėjančias savo nauda sveikatai. Kalamata alyvuogių pastoje nėra cholesterolio ar transriebalų.

Sudedamosios dalys: Kalamata alyvuogės, actas, juodieji pipirai, raudonėliai, čiobreliai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: pieno rūgštis.

100 % natūralus produktas

Grynasis kiekis: 285 gr

Pagaminta Graikijoje

Liko 113

Aprašymas

Maistinė vertė 100 g
Energetinė vertė 920 kJ / 220 kcal
Riebalai 19,33 g
– iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2 g
Angliavandeniai 58,9 g
– iš kurių cukrų 0 g
Baltymai 2 g
Druska 1,12 g

 

Papildoma informacija

Kilmės šalis

Gamintojas

Alyvuogių rūšis