Alyvuogių aliejus Phileos (500 ml)

14.90 

Phileos alyvuogių aliejus – tiesiai iš istorinės Spartos regiono, Peloponeso pusiasalio Graikijoje. Šis aliejus šiemet pelnė aukso medalį dėl savo aukštos kokybės ir skonio. Išbandykite šį ypatingą aliejų!

Skonio ypatybės. Phileos tyras pirmo spaudimo aliejus garsėja savo kartoku ir pikantišku prieskoniu, jis yra žalsvos spalvos su stipriu šviežios žolės kvapu. Šios ypatybės rodo jo natūralumą, aukštą polifenolių kiekį ir kokybę.

Liko 40

Kategorija:

Aprašymas

Maistinė vertė 100 ml
Energetinė vertė3449 kJ / 824 kcal
Riebalai93,3 g
Iš kurių:
Sočiųjų riebalų rūgščių13,4 g
Mononesočiųjų riebalų rūgščių73,3 g
Polinesočiųjų riebalų rūgščių6,6 g

Rūgštingumas: 0.33 %

2023/2024 m. derlius

Išpilstymas. Į pardavimui skirtus nerūdijančio plieno kanistrus ar tamsius butelius aliejus išpilstomas specialiose patalpose. Aliejus išpilstomas toks, koks išgautas iš ką tik nuskintų alyvuogių – grynas, nefiltruotas, nemaišytas, neoksidavęsis. (Dėl to kartais ant bakelio dugno gali nusėsti truputis natūralių nuosėdų).

Išpilstytas aliejus iš Peloponeso pusiasalio atkeliauja tiesiai pas mus be jokių tarpininkų ir sandėlių.

Vartojimas. Šis aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus tinka visiems virtuvėms patiekalams – nuo salotų iki troškintų daržovių ar keptos žuvies. Svarbu prisiminti, kad aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus puikiai tinka kepimui, nes jo degimo temperatūra yra aukšta.

Laikymas. Išpilstytas tamsiuose stikliniuose buteliuose arba metaliniuose kanistruose, aliejus turi būti laikomas sausoje, vėsioje vietoje, apsaugotas nuo tiesioginių saulės spindulių, kad išlaikytų savo šviežumą.

Aliejus, kuris sujungia. Rūpestingai išgautas unikalus aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus tiesiog kviečia artimuosius ir draugus susiburti prie stalo. Nuostabu, kad galime mėgautis šiuo žaliuoju auksu! Tiesiog kaip graikai įsipilkime aliejaus į lėkštutę, dažykime su balta duona ir ragaukime, tuo metu laukdami pagrindinių patiekalų.

Skanaus!

Jums taip pat gali patikti…